25-01-10

Van Oostende naar drie wereldsteden: Hamburg, Rome en Buenos Aires!

milan

Ik ben net terug van een geweldige paar dagen in een hotel in Milaan en ik ga al weer op vakantie, dit keer naar de andere kant van de wereld, naar de hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires! De stad Buenos Aires is een poort naar Argentinië voor eeuwen. Deze composiet, energieke en verleidelijke havenstad strekt zuid naar noord langs de Rio de la Plata. De mensen van de stad bezit een rijke culturele eigenheid. Een van de beste operahuizen ter wereld, namelijk het Teatro Colon is gelegen langs de rivier. Veel toeristen van heinde en verre komen naar deze stad, verblijf in een Hotel Buenos Aires alleen te gaan en bezoek het Teatro Colon en bepaalde andere attracties. De stad heeft geen betrekking monumenten of natuurlijke monoliet die dient als punt van aandacht. Het is een assimilatie van kleine plaatsen, gebeurtenissen en interacties. De meest voorkomende nog de meest bekende activiteiten er in de stad zijn, wolkenkrabbers werpen hun schaduw over de 19e eeuwse Victoriaanse huizen, tango bars gevuld met sigarenrook en schat vol antiekwinkels. Dit zorgt voor een betoverende schilderachtige schoonheid die mensen aantrekt uit de hele wereld en maakt hen doorbrengen dagen op Hotel Buenos Aires. Een of andere manier, vraag me niet waarom, deed me een beetje van mijn dagen in deze mooie hotel in Firenze een paar jaar geleden. Ik ben ook uit naar mijn reis naar Hamburg volgend voorjaar.

 

hamburg'

Hamburg is Duitslands tweede grootste metropool, een van de grootste havens van Europa, en de groenste stad van Europa bieden de toeristen die verblijven in hotels in Hamburg vegetatie, parken, tuinen, grachten, historische monumenten en meren alle nodig zijn voor een perfecte vakantie. Toeristen Hambourg hotel zijn vaak gebiologeerd door deze stad van paleisachtige kantoorgebouwen, prachtige promenades, internationale musicals en grote winkelcentra. Tijdens uw bezoek aan Hamburg hotel vindt u dus een aantal redenen om te verblijven voor meer dan een week. Dit belangrijke haven van Duitsland ligt aan de rivier de Elbe in het noorden van Duitsland met een bevolking van ongeveer 1.740.000 inwoners. Geschiedenis van Hamburg is ongeveer 1200 jaar oud. Hoewel vandaag de dag is geliefd voor zijn hedendaagse scène als voor haar culturele aanbod.

 

rome'

Als u van plan bent om te genieten van uw vakantie in hotel in Rome dan is het beste idee, want Rome is de hoofdstad van Italië en het is de grootste en dichtstbevolkte stad van Italië. Rome is ook de nationale hoofdstad van Italië en het is de zetel van de Italiaanse regering. Bezoekers die in hotels in Rome zei dat het klimaat van Rome erg is comfortabel uit april tot juni en van medio september-oktober of oktober de dag van Rome beroemde staan bekend als zonnige en warme dagen. Net als in een van de hotels in Bologna trouwens! In Rome zijn er zo vele attracties te zien en of u op zoek bent naar sensatie en opwinding, Rome geschiedenis en tentoonstellingen of parken en tuinen, zult u niet ver te zoeken. De bezoekers die echt willen hun vakantie doorbrengen in Buenos Aires hotel kunnen gaan zien dat deze attracties en maken hun vakantie onvergetelijk.

19:19 Gepost door Stephanis in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hamburg, hotels, citytrip, buenos aires, rome |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.