25-06-10

Oostende: Koningin der Badsteden

Tip: binnenkort zijn het in Oostende opnieuw de Paulusfeesten Oostende 2010, een week lang feest in de binnenstad. Natuurlijk ook nog heel wat andere evenementen kust 2010, zoals het Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010!

Weekendje op hotel in Oostende, Koningin der Badsteden!

hotels in oostende

OOSTENDE "STAD AAN ZEE"

Wie geniet er niet van even een heerlijk weekendje weg aan de Belgische Kust. Oostende is de perfecte badstad om even te genieten van een weekendje vrijaf. Het hotelaanbod in Oostende is ontzettend groot. Je vindt er makkelijk exact wat je nodig hebt voor een heerlijke ontspanning. Enkele hotels in Oostende heb ik hier even doorgelicht omdat ze echt wel bijzonder in het licht springen.

Oostende is ook de meest bruisende van alle badsteden. Elk weekend is er wel iets op het programma waar je helemaal warm voor wordt. Enkele van deze bekendste activiteiten zijn ongetwijfeld.

en uiteraard zoveel meer...

Oostende bereik je op de volgende manier:

  • Trein: 1 trein per uur komt er toe vanuit richting Brussel met andere woorden je kan elk half uur in Brussel of elk station ertussen de trein nemen naar Oostende. Vanuit Brugge duurt het ongeveer een 30-tal minuten om oostende te bereiken. Dus vanuit uw verblijf in Brugge kan u makkelijk even de kust bezoeken.
  • Auto: Niks zo makkelijk of naar Oostende rijden want de E40 neemt je rechtstreeks mee naar toe. De laatste 10 km gaat de E40 over in de A?? nu ja je kan niet echt missen.
  • Tram: De kusttram loopt langs de hele kust zodat je in elke kuststad op de tram kan springen op weg naar Oostende. Vanuit Knokke-Heist neemt het ongeveer een 45minuten om in Oostende toe te komen

Wie op zoek is om te overnachten in Oostende kan zijn hartje ophalen aan het ongelooflijk rijk aanbod van hotels, hieronder bespreken we er enkele. De meeste hotels in Oostende boekt men makkelijk online

Veel plezier in Oostende!

 

Logeren op hotel in Oostende, in het centrum of daarbuiten

Oostende verdient de titel van Koningin der badsteden voor tal van redenen, te veel om op te sommen eigenlijk. Het minste wat je kan zeggen is dat ze praktisch gezien de enige stad is aan de 70km lange Belgische kuststrook. Ook vindt je bijna nergens anders aan de Belgische kust zo'n typische sfeer. Oostende pronkt met een eigen gezicht, een hoogsteigen karakter.

Je lust de stad of je lust ze niet, zo simpel is het. Ik lust het meer dan een beetje en proef er in steeds grotere brokken van! Steeds meer betrap ik mezelf erop dat we (weeral) een verblijf van een weekendje of langer in een hotel in Oostende. Gewoonweg zalig! Toen we nog jonger waren hadden we het niet zo breed en hielden we het meestal bij een van de goedkope hotels in Oostende maar nu we al meer vermogend zijn laten we ons vaker gaan in een van de luxe hotels in Oostende!

De laatste keer in een hotel in Oostende centrum was het duidelijk merkbaar: Oostende heeft een ware metamorfose ondergaan en een nieuw elan gevonden. Dit was broodnodig het wat verloederde imago die de stad had (grijs, werkloosheid, vandalisme, enz...) terug op te blinken. Vroeger was Oostende immens populair bij de gegoede burgerij, een beetje zoals Knokke. Desondanks is ze altijd een perfecte stad om eens te overnachten gebleven, wij hebben nooit opgehouden met verblijven in een van de vele puike Ostend hotels...

Nadat je op hotel in Oostende, de enige echte Koningin der Badsteden hebt verbleven en genoten hebt van de talloze troeven van de stad, de zon, de zee en het strand, ben je misschien al aan het dromen aan de volgende vakantie, of wie weet een echte citytrip, een weekendje weg op hotels Londen kan bijvoorbeeld bijzonder boeiend zijn!

19:13 Gepost door Stephanis in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: oostende, hotels, hotel, kust, vakantie, promotie, aanbiedingen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.