19-11-10

Eindejaar aan de kust in Oostende

Voor wie tijdens de kerts en het oudejaar wil gaan uitwaaien in de koningin der badsteden van de Belgische kust Oostende heeft Oostende heel wat in de aanbieding. Er zijn enkele goedkope hotels in Oostende die u zeker kunt combineren met een bezoekje tijdens de kerstperiode.

De kerstmarkt van Oostende met schaatsbaan

Op het wapenplein is de kerstmarkt van Oostende gelegen met zijn vele chaletjes met drank -en eetgelegenheden is ook dit jaar de publiekstrekker van de kerstmarkt in Oostende. U kunt er elke dag van genieten tem 22u. De drankgelegenheden blijven zelfs open tot 24u. Voor de jongeren en natuurlijk ook de ouderen onder ons kunt u genieten van een ijspiste van meer dan 1000 m² en dit jaar zal deze volledig overdekt zijn. Dit alleen al is een weekend in Oostende meer dan waard.

Eindejaarsvuurwerk

Ieder jaar komen weer duizenden mensen samen om dit vuurwerkspektakel te bekijken. Een machtig klank -en lichtspel zal de hemel in Oostende weer opvullen. Vanaf 24u op het Groot Strand van Oostende naast het Casino Kursaal Oostende bent u welkom. Combineer het eindejaar met een overnachtingen in vele hotels die Oostende rijk is. Meer 4 sterren Hotels in Oostende kunt u vinden op BoekUwHotel.be

.

15:30 Gepost door Stephanis in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.